Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

12.05

În perioada 16-19 mai are loc evenimentul „Spațiu și Securitate pentru Europa de Est. România — 10 ani în Agenția Spațială Europeană”, organizat de Agenția Spațială Română (ROSA). Evenimentul cuprinde două zile de conferință (16-17 mai) și patru zile de expoziție (16-19 mai) și aduce la un loc cei mai importanți actori din cercetare, mediul academic și industrie spațială din România, precum și reprezentați la nivel european, precum Comisia Europeană și Agenția Spațială Europeană (ESA).

Mai Mult
06.04

În perioada 21-23 martie 2022 Agenția Spațială Română (ROSA) în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) au organizat Școala de Iarnă „Obiecte și fenomene în spațiul extraatmosferic: monitorizare și evaluarea riscurilor”.

Mai Mult
08.12

Președintele Agenției Spațiale Române (ROSA), Dr. Fiz. Marius-Ioan Piso, este unul dintre membrii juriului ediției din București a EBEC (European BEST Engineering Competition), care va avea loc în perioada 11-12 decembrie la Universitatea Politehnica București.

Mai Mult
22.10

Agenția Spațială Română (ROSA) vă invită să participați la cel de-al doilea CASSINI Hackathon, ce se desfășoară și în România, în București, în perioada 5-7 noiembrie 2021, atât fizic cât și online. Termenul limită pentru înscrierea proiectelor este 29 octombrie 2021.

Mai Mult
28.09

Agenția Spațială Română (ROSA) vă invită să participați la ediția din 2021 a Campionatului Mondial de Rachetomodelism, pentru seniori și juniori, un eveniment organizat de către Federația Română de Modelism în colaborare cu Consiliul Municipal Buzău și Asociația Județeană de Modelism Buzău. Campionatul va avea loc în perioada 2 octombrie - 8 octombrie 2021, în Buzău, România.

Mai Mult