Eveniment online organizat de Universitatea George Washington: domeniul spațial în România
14, December 2020

Agenția Spațială Română (ROSA) vă invită să participați la un webminar al Institutului de Politică Spațială (SPI) al Universității George Washington, organizat în colaborare cu Space Generation Advisory Council (SGAC). Evenimentul va avea loc online, în data de 15 decembrie, de la ora 12:00 PM ET (19:00 ora României).

ROSA va fi reprezentată în cadrul întâlnirii de Dr. Fiz. Marius-Ioan Piso, Preşedintele Agenției Spațiale Române (ROSA) și Președintele Copous, precum și de Președintele de Onoare al ROSA, cosmonautul român Dumitru-Dorin Prunariu.

Seminarul web va reuni lideri ai sectorului spațial românesc pentru a o discuție cu tinerii studenți și profesioniști ai spațiului, evenimentul fiind deschis publicului larg. Invitații vor vorbi despre rolul pe care îl poate avea România, ca o națiune de mărime medie, în peisajul spațial din secolul XXI.

Pe lista persoanelor invitate la această discuție se numără și Alexandra Jercăianu, Project Manager în cadrul Euroconsult, și Rareș Bișag, din partea Romanian Space Initiative (ROSPIN).

Seminarul web va fi moderat de către George V. Leaua, iar întâlnirea va fi deschisă de Dr. Henry Hertzfeld, Director SPI.

Pentru a afla mai multe despre acest eveniment și pentru a vă înregistra, vă rugăm să vizitați acest link.

Sursă foto: SPI