Înscrieri deschise la Hackathonul NASA Space Apps Challenge 2020
30, September 2020

NASA Space Apps Challenge, unul dintre cele mai mari evenimente de tip hackathon la nivel mondial, va avea loc în perioada 2-4 octombrie 2020. Evenimentul, susținut de Agenția Spațială Română (ROSA), va avea loc online, locațiile participante din România fiind Cluj-Napoca (ediția a V-a) și București (ediția a III-a).

Competiția se adresează unui public cu nivel de experiență variat și din diverse domenii: elevi, studenți, programatori, oameni de știință, profesori, tehnologi, artiști, designeri, ingineri, creatori de conținut sau antreprenori. Pentru a participa, vă puteți înscrie la acest link.

Din cauza restricțiilor impuse de epidemia de COVID-19 și pentru a proteja siguranța și sănătatea comunității, evenimentul va avea loc complet online.

Tema acestui an este „Take Action” — un îndemn la acțiune și o reamintire a faptului că oricine poate contribui decisiv, chiar și din confortul și siguranța propriei locuințe.

Evenimentul este gratuit și deschis publicului, în limita a 100 de participanți. Participanții, în echipe de 2-6 persoane, își pot alege o problemă pe care doresc să o rezolve în funcție de domeniu, gradul de dificultate și interese. Echipa va prezenta soluția unui juriu de experți, iar cele mai bune soluții vor putea intra în competiția la nivel global.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile la aceste linkuri:

Cluj-Napoca

București

Sursă imagine: NASA Space Apps Challenge România