ESA – Romania Space Industry Day
29, June 2023

Agenția Spațială Europeană (ESA) împreună cu Agenția Spațială Română (ROSA) vor organiza miercuri, 5 iulie 2023, un Industry Day în care se vor prezenta liniile de activitate prioritare pentru perioada 2023-2024 în vederea creșterii coeficientului de georetur al României la ESA.

Evenimentul se va desfășura la sediul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Amfiteatrul “Petre S. Aurelian”, clădirea Rectorat, Bd. Marăști nr. 59, Sector 1, București. Sesiunea din prima parte a zilei va fi dedicată prezentării programelor ESA, iar în cea de-a doua parte vor avea loc întâlniri bilaterale între reprezentanți ESA, ROSA și entitățile participante interesate. Prezentările vor fi în limba engleză.

Având în vedere limitările de spațiu ale sălii în care se va desfășura sesiunea informativă, vă rugăm să delegați un număr de maximum două persoane din instituția dvs. pentru a lua parte la eveniment. Persoanele delegate sunt invitate sa se înscrie la eveniment folosind link-ul http://events.rosa-rc.ro/indico/conferenceDisplay.py?ovw=True&confId=71, unde se regăsește și agenda evenimentului.

Pentru cei ce doresc întâlniri bilaterale îi rugăm să precizeze acest lucru la înregistrare, urmând ca, după confirmarea înregistrării, să primească un formular pentru prezentarea firmei. Informațiile despre firme urmeaza a fi utilizate pentru a face o programare a întâlnirilor bilaterale, iar, în acest scop, formularul completat trebuie trimis cât mai curând posibil la adresa stefanita.ciurel@rosa.ro.