Stagii pentru studenți la ESA
18, November 2021

Agenția Spațială Română (ROSA) îi invită pe studenți să se înscrie la stagiile disponibile în cadrul ESA. Durata stagiilor este între trei și șase luni, iar domeniile care oferă aceste oportunități sunt: inginerie, știință, IT, științe ale naturii/științe sociale, afaceri și servicii de administrare. Termenul limită pentru înscrieri este luna decembrie 2021.

Oportunitățile oferite în acest an pot fi regăsite pe site-ul de recrutare. Tot ce trebuie să facă studenții este să își creeze profilul de candidat, să își încarce CV-ul și să adauge o scrisoare de intenție pentru a aplica la aceste posturi.

Datorită incertitudinilor cauzate de pandemia COVID-19, anul acesta, programul de internship se va desfășura de la distanță, la locație, sau parțial la locație în funcție de situația pandemică și de reglementările existente în vigoare la momentul începerii programului (De exemplu, posibilitatea necesității Certificatului Verde). 

Pentru a se înscrie, candidații trebuie să fie studenți, de preferat în ani terminali de masterat (sau echivalent) și să fie cetățeni al unui stat membru al ESA. Studenții sunt sfătuiți să-și selecteze oportunitatea cea mai potrivită nivelului lor de pregătire și intereselor educaționale.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste oportunități, vă rugăm să accesați acest link.

Credit imagine: ESA