Sesiunea de informare online “ESA Teach with Space 2020-2021”
9, December 2020

Agenția Spațială Română (ROSA) și ESERO România vă invită să participați la o sesiune de informare online dedicată profesorilor din învățământul preuniversitar, “ESA Teach with Space 2020-2021”. Aceasta va avea loc miercuri, 9 decembrie 2020, de la ora 17:00 CET (18:00 ora României). Înscrierile sunt deschise până la începutul evenimentului.

Sesiunea va avea loc în limba engleză și va aborda tematica activităților educaționale ale ESA: CanSat, Climate Detectives, Mission X, AstroPi, MoonCamp. Profesorii vor afla mai multe detalii despre proiectele ESA anuale pentru școli, oferindu-li-se informații despre cum au loc înscrierile, cum încep proiectele și multe altele.

De asemenea, evenimentul va include o prezentare a oportunităților de training profesional pentru cadrele didactice din învățământul primar și pre-universitar, care accepta înscrieri în curând. Aceste sesiuni vizează o serie largă de instrumente și resurse școlare, vor fi facilitate de interacțiuni live și sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Sesiunea de miercuri va fi organizată prin Webex Events.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri, vă rugăm să accesați acest link.

Credit imagine: ESA