Sesiune informativă în Timișoara — Programele opționale ale Agenției Spațiale Europene în domeniul observării Terrei
15, May 2013

Agenția Spațială Română (ROSA) invită reprezentanții universităților, industriei și IMM-urilor din Timișoara și din zonele învecinate la cea de-a doua sesiune de informare din seria dedicată prezentării programelor opționale ale Agenției Spațiale Europene (ESA) în domeniul observării Terrei și al radionavigației prin satelit. Evenimentul are loc în data de 24 mai 2013 la Universitatea “Politehnica” Timișoara (Piața Victoriei nr. 2), Sala Mică a Senatului.

Cei prezenți vor asista la prezentarea programelor opționale ale ESA în domeniul observării Terrei și domenii conexe, la prezentarea Programului de Cercetare, Dezvoltare, Inovare STAR (Tehnologie Spațială și Cercetare Avansată) și vor putea lua parte la întâlniri bilaterale cu reprezentanții României în comitetele de programe ESA.

Data limită pentru înregistrarea la Infoday este 23 mai 2013. Mai multe informații se regăsesc pe pagina web a evenimentului.

Prin această serie de sesiuni informative, ROSA urmărește să promoveze către industria din România oportunitățile oferite de ESA pentru a crește numărul de contracte pe care ESA le acordă României în calitate de Stat Membru. Prima sesiune a avut loc la Brasov iar sesiuni viitoare sunt planificate pentru Craiova, Iași, Târgu Mureș și Cluj-Napoca.