Seminar live: Schimbări de Paradigmă și Perspective de Viitor în Observarea Pământului
10, May 2017

Agenția Spațială Europeană (ESA) va susține seminarul ”Schimbări de Paradigmă și Perspective de Viitor în Observarea Pământului” la sediul din Italia, pe data de 11 mai 2017. Cei interesați sunt invitați să urmărească online transmisiunea live de-a lungul întregii zile.

Jucători de top la nivel internațional de la companii precum Google Earth, Microsoft și SAP vor discuta despre trendurile în schimbare și perspectivele în ceea ce privește teledecția.

Technologiile pentru observarea Pământului sunt într-o continuă dezvoltare, la fel și modalitatea în care procesăm și exploatăm datele primite prin intermedul sateliților. Beneficiile acestor date la nivel științific, economic și la nivelul societății sunt practic nelimitate, iar atingerea potențialului lor maxim în aceste trei arii este esențială.

Cei interesați sunt invitați să urmărească online evenimentul și să se alăture conversației prin intermediul Twitter folosind hashtag-ul #FutureEO. O parte dintre întrebările venite de la participanții de pe platforma socială vor fi adresate panelului de experți în cadrul celor două sesiuni deschise din cadrul programului.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului poti fi accesate aici.

Credit imagine: ESA