Pagina web Teach with Earth este acum online
25, May 2021

Agenția Spațială Română (ROSA) invită profesorii și elevii claselor primare și secundare să acceseze pagina web educațională Teach with Earth, care este acum online.

Pagina web educațională Teach with Earth a fost lansată în 2021, de Ziua Pământului și oferă profesorilor o varietate de resurse educaționale legate de planeta Pământ, cu scopul de a-i apropia pe elevi de materii STEM folosind planeta noastră fascinantă pentru context de învățare.

Teach with Earth promovează o abordare interdisciplinară. Printre multe alte materii, Pământul și științele mediului, Observarea Pământului, și tehnologia prin satelit necesită o varietate de abilități științifice, tehnologice, de inginerie și matematice (STEM) și cunoștințe de bază.

În cadrul Teach with Earth profesorii vor găsi o colecție bogată de resurse curriculare ESA pentru a implica elevii primari și secundari în materii STEM, care îi ajută totodată să învețe despre planeta noastră, complexitatea ei și consecințele schimbării rapide a lumii.

Resursele includ o selecție de animații și videoclipuri pe subiecte diverse, de la atmosfera Pământului la oceane, precum și câteva dintre provocările globale cu care se confruntă planeta noastră și modul în care le putem studia cu ajutorul sateliților.

De asemenea, profesorii vor găsi informații utile despre misiunile prezente și viitoare ale ESA, ce au scopul de a îmbunătăți modul în care înțelegem planeta noastră.

Mai multe detalii aici.

Credit imagine: Eumetsat