Oportunități profesionale de la ESA pentru tinerii studenți în anul 2022
8, February 2022

Agenția Spațială Română (ROSA) invită studenții la master sau cu studiile de master recent absolvite din România să se înscrie la programul Young Graduate Trainee (YGT), organizat de Agenția Spațială Europeană (ESA). Termenul limită pentru înscrieri este 1 martie 2022.

Programul Young Graduate Trainee (YGT) oferă o experiență de un an la ESA și este o rampă de lansare pentru multe oportunități profesionale în domeniul ingineriei, în știință, IT sau în zona serviciilor de afaceri.

Participanții se pot înscrie pentru proiectele din lista de oportunități ESA. Apoi trebuie să aleagă oportunitatea care îi interesează cel mai mult și care se potrivește cel mai bine cu pregătirea și aspirațiile lor academice. Datorită numărului mare de cereri primite în fiecare an, ESA poate accepta doar maximum două cereri de persoană.

Candidații eligibili trebuie să fie cetățeni ai unui Stat Membru sau Asociat al ESA și ar trebui să urmeze ultimul an de studii de master sau să fi absolvit masterul de curând în inginerie, știință, IT sau zona serviciilor de afaceri.

Mai multe informații aici

Credit imagine:ESA