Oportunități de dezvoltare în cadrul International Space University
10, April 2014

Agenția Spațială Română (ROSA) vă invită vineri, 11 aprilie, să participați la prezentarea susținută de un reprezentant ISU (International Space University) cu privire la posibilitățiile de accesare a programelor de dezvoltare profesională (masterat, MBA, școli de vară, burse) pentru diferite discipline legate de programe spațiale, științe spațiale, inginerie spațială, ingineria sistemelor, politică spațială, drept spațial, afaceri și management, precum și spațiu și societate.

Evenimentul are loc pe data de 11 aprilie 2014, la ora 12.00, Facultatea de Inginerie Aerospatiala, Sala I013, Polizu.

ISU este o instituție non-profit de drept privat, recunoscută oficial drept instituție de învățământ superior în Franța de către Ministerul francez al Educației. Universitatea este specializată în furnizarea unor sesiuni de instruire a viitorilor lideri ai comunității spațiale globale, în cadrul campusului său situat în Strasbourg, Franța, precum și în diverse locații din întreaga lume, prin cele două programe educaționale disponibile și anume un Programul de Studii Spațiale, derulat pe o perioadă de 2 luni și un Program de Masterat, ce se desfășoară timp de un an.
Ambele programe implică o cercetare intensă din partea fiecărui participant, oferindu-le studenților internaționali posibilitatea de se perfecționa împreună într-un mediu intercultural.
Pentru mai multe detalii cu privire la programele și cursurile de dezvoltare ISU și despre modalitatea de aplicare, vă rugăm să accesați website-ul ISU.