Înscrieri deschise pentru Space Exploration Masters 2017 – o nouă competiție dedicată inovației
21, July 2017

Agenția Spațială Europeană (ESA) invită candidați din întreaga lume la prima competiție din Europa dedicată inovației în domeniul explorării spațiului. Space Exploration Masters 2017 este organizată de AZO în numele ESA, în acord cu obiectivele Strategiei ESA pentru Explorarea Spațială, și în colaborare cu parteneri de clasă mondială.

Universități, instituții și asociații de cercetare, oameni de știintă, cercetători, studenți, ingineri și departamente de cercetare și dezvoltare au ocazia să scrie propriul capitol în povestea de succes a Space Exploration Masters. Idei de afaceri inovatoare care pot aduce beneficii Terrei sunt așteptate până la data de 8 septembrie 2017.

Câștigătorii vor beneficia de acces la o rețea internațională de top, informații din domeniu, finanțare pentru start-up-uri în valoare totală de 500 000 euro.

Competiția Space Exploration Masters include două categorii diferite ”Transfer tehnologic de succes” și ”Inovații în afaceri” și vizează arii precum: misiuni cu echipaj uman și robotice, resurse și industrie spațială, descoperiri și observații spațiale, nave spațiale, propulsie, turism spațial, comunicare deep space și navigare, habitate în spațiu — sunt doar câteva dintre ele.

Aflaț mai multe despre competiție accesând pagina oficială www.space-exploration-masters.com.

Credit imagine: ESA, AZO