Înscrieri deschise pentru programul ESA Junior Professional
21, December 2021

Agenția Spațială Română (ROSA) invită absolvenții de master care au doi până la trei ani de experiență profesională să se înscrie pe cele 30 locuri disponibile din cadrul programului ESA Junior Professional.

Acest program oferă o colaborare de trei ani cu posibilitatea de a lucra permanent în cadrul ESA după finalizarea acestui proces.

În calitate de ESA Junior Professional candidații au posibilitatea de a beneficia de oportunități interesante de învățare și dezvoltare adaptate abilităților și intereselor fiecăruia. Vor participa la cursuri de formare a competențelor tehnice și cheie, vor dezvolta abilități specifice la locul de muncă și vor primi sprijin și îndrumare de la experții ESA pentru a-și putea începe o carieră în cadrul ESA.

 Pentru a fi eligibili pentru programul Junior Professional, candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

 

  •  Absolvenți ai unui program de master

  •   Experiență între doi și trei ani

  • Să fie cetățean al unuia dintre următoarele State Membre ESA: Austria, Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Spania, Suedia, Elveția și Regatul Unit. Pot aplica și cei din Letonia, Lituania și Slovenia, în calitate de membri asociați, sau din Canada – în calitate de stat cooperant.

Mai multe informații despre condiții și procedura de înscriere găsiți aici

Credit imagine: ESA·