Înscrieri deschise pentru ”Misiunea X” 2020-2021
3, June 2021

Agenția Spațială Română (ROSA) și ESERO România – Biroul European de Resurse pentru Educație Spațială, invită elevii să participe la Misiunea X – Antrenează-te ca un astronaut, organizată de Agenția Spațială Europeană(ESA). Perioada de desfășurare este 13 ianuarie- 30 iulie 2021, iar înscrierile se pot efectua în tot acest timp.

Mission X (Misiunea X): Antrenează-te ca un astronaut este o provocare educațională internațională care se concentrează pe sănătate, fitness și nutriție în timp ce elevii sunt încurajați să se antreneze ca un astronaut.

Misiunea X este concepută pentru elevi cu vârsta între 8 și 12 ani, însă este deschisă pentru toate vârstele/ Echipele înscrise trebuie să participe la activități, să câștige puncte și să le ajute pe mascotele Luna și Leo să ajungă la Lună.

Provocarea „Salt până la Lună” 2020-2021 se adresează echipelor de elevi și familiilor din întreaga lume (echipele trebuie să fie conduse de un profesor sau un părinte), iar înscrierile pot avea loc pe toată perioada activităților.

Mai multe detalii aici.

Credit imagine: ESA