Înscrieri deschise pentru competiția “Spaţiu pentru dezvoltare durabilă”
8, April 2013

Agenția Spațială Română (ROSA) invită studenții și tinerii români să concureze pentru nou lansatul premiu “Spaţiu pentru dezvoltare durabilă”. Inițiat de Conferinţa Spaţială Europeană Interparlamentară (EISC) şi Agenţia Spaţială Europeană (ESA) acest premiu se adresează tuturor studenților și tinerilor profesioniști europeni cu vârsta de până în 30 de ani.

Premiul are scopul de a stimula dezbatarea și elaborarea unor principii de dezvoltare durabilă care urmează să fie stabilite şi integrate la diferite niveluri ale sectorului spaţial prin proiecte concrete.

Înscrierile se pot face înainte de mijlocul lunii mai 2013, la http://sdaward.eisc.esa.int/, unde puteţi găsi, totodată, informaţii suplimentare privind desfăşurarea concursului. Premiu se va acorda anual, în cadrul sesiunii plenare de toamnă din cadrul EISC.

EISC reprezintă un forum anual în care membri ai parlamentului din statele membre ale UE se întâlnesc pentru a face schimb de informaţii cu privire la spaţiu şi punerea în aplicare a politicilor publice la nivelul statelor membre ale UE.