Înscriere gratuită pentru participarea la IAC 2020
28, September 2020

Agenția Spațială Română (ROSA) îi invită pe toți cei interesați să se înscrie la cea de-a 71-a ediție a Congresului Astronautic Internațional — IAC 2020, ediția online. Evenimentul va avea loc în perioada 12-14 octombrie 2020.

În această perioadă plină de provocări, în care întâlnirile față-în-față sunt aproape imposibile, Federația Astronautică Internațională a decis organizarea IAC 2020 într-o ediție online, la care înregistrarea și participarea sunt gratuite. Aceasta este o oportunitate unică pentru noi comunități și actori cheie, care în mod normal nu ar avea posibilitatea să se deplaseze fizic la congres, să participe la principalul eveniment din domeniul spațiului.

În acest spirit, tema evenimentului IAC 2020, ediția online, este  “IAF Connecting @ll Space People”.

În cadrul IAC 2020 – The CyberSpace Edition vor avea loc toate evenimente obișnuite, atâta timp cât sunt compatibile cu un format online, inclusiv plenul, prelegerile principale, forumul IAF Global Networking și programul tehnic ce va cuprinde sesiuni speciale, conferințe de presă și sesiuni de networking.

Congresul Internațional de Astronautică are loc în fiecare an din 1950. IAC are un caracter global, multidisciplinar și care acoperă toate domeniile și subiectele referitoare la spațiu, oferind tuturor cele mai recente informații în domeniu și, mai mult ca orice, contribuind la realizarea unor noi contacte și a unor posibile parteneriate.

Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment și a vă înscrie, accesați acest link.

Sursă imagine: IAF