Infoday: Programele opţionale ESA pentru observarea Terrei
4, March 2013

Agenţia Spaţială Română (ROSA), împreună cu Agenţia Spaţială Europeană (ESA) vor organiza în data de 13 martie 2013 o zi de informare pentru prezentarea programelor opţionale din domeniul Observării Terrei. Sesiunea este adresată organizaţiilor de profil (industrie, IMM-uri, institute de cercetare, universităţi) din România.

Evenimentul va avea loc la Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, camera DFR, etajul 1, Bulevardul Mărăşti nr. 59, sector 1, Bucureşti.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: events2013[at]rosa.ro

În prima parte a zilei vor fi prezentate programele opţionale ale ESA în domeniul Observării Terrei, partea a doua fiind dedicată întâlnirilor bilaterale între reprezentanţii ESA şi cei ai organizaţiilor interesate să desfăşoare în viitor activităţi de specialitate prin programele ESA. Agenda finală poate fi descarcata aici.

Data limită pentru înregistrarea la infoday este 8 martie 2013. Înregistrarea se face online.  Vă rugăm să precizaţi în formularul de înregistrare dacă doriţi o întâlnire bilaterală cu reprezentanţii ESA. Toate organizaţiile care solicită întâlniri bilaterale trebuie să pregătească o prezentare (Power Point, 5-6 slide-uri) în care să sintetizeze activităţile pe care le desfăşoară în domeniul Observării Terrei şi intenţiile de implicare în proiectele ESA.

Din motive organizatorice, participarea la sesiunea de informare este limitată la un număr de doi reprezentanţi din partea fiecărei organizaţii.

Prezentări: