InfoDay — Prezentarea oportunităților oferite de Programul Cadru European Horizon 2020
5, December 2013

Comisia Europeană a lansat de curând noul Program European Cadru pentru Cercetare și Inovare — Horizon 2020, drept continuare a Programului Cadru 7 care se apropie de sfârșit. În viitorul apropiat vor fi lansate primele apeluri pentru propuneri de proiecte ale noului program. În vederea prezentării oportunităților pe care organizațiile din România le au de a participa și a câștiga proiecte, Agenția Spațială Română (ROSA), în calitatea sa de coordonator național al activităților din domeniile spațiu, securitate și aeronautică, organizează o sesiunie de informare.

Evenimentul este dedicat tuturor actorilor din cele trei domenii, interesați să participe la programul Horizon 2020: industrie (inclusiv IMM-uri), laboratoare/institute de cercetare, universități, factori de decizie, utilizatori finali, reprezentanți guvernamentali.

Sesiunea va avea loc pe 16 decembrie 2013 în amfiteatrul Institutului Național pentru Cercetări Aerospațiale — Elie Carafoli, Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220, București, între orele 9:30–13:00. Pentru detalii suplimentare vizitați pagina evenimentului.

Evenimentul va beneficia de prezența reprezentanților Comisiei Europene, care vor prezenta apropiatele apeluri pentru propuneri de proiecte pe cele trei domenii – spațiu, securitate și aeronautică.

Pentru detalii:

Anca Costea – Punct Național de Contact PC7 Spațiu, Securitate, Aeronautică.

anca.racheru at rosa punct ro.