Infoday Cluj-Napoca: Programele opţionale ESA pentru observarea Terrei şi radionavigaţie prin satelit
5, February 2014

Agenția Spațială Română (ROSA) a invitat reprezentanții universităților, industriei și IMM-urilor din Cluj-Napoca și din zonele învecinate la cea de-a cincea sesiune de informare din seria dedicată prezentării programelor opționale ale Agenției Spațiale Europene (ESA) în domeniul observării Terrei și al radionavigației prin satelit. Evenimentul a fost organizat în data de 12 decembrie 2013, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca (Calea Mănăștur 3-5).

Evenimentul va fi împărțit în trei secțiuni principale: prezentarea programelor opționale ale ESA dedicate observării Terrei, prezentarea programelor specifice radionavigației prin satelit și întâlniri bilaterale între reprezentanții României în comitetele de program ale ESA și cei ai organizațiilor interesate.

Data limită pentru înregistrarea la Infoday este 11 decembrie 2013.

Înregistrarea se face online, unde pot fi accesate și informații suplimentare.

Prin această serie de sesiuni informative, ROSA urmărește să promoveze către industria din România oportunitățile oferite de ESA pentru a crește numărul de contracte pe care ESA le acordă României în calitate de Stat Membru. Evenimente de acest gen au avut loc până acum la Iași, Brașov, Timișoara și Craiova, iar sesiuni viitoare sunt planificate pentru Târgu Mureș.