Înapoi la școală! 2021- 2022 cu ESA
22, September 2021

Agenția Spațială Română (ROSA) invită  profesorii din învățământul primar și secundar și studenții să participe la sesiunea de informare online Teach with Space 2021-2022, organizată de Agenția Spațială Europeană (ESA), pe 22 septembrie ora 17:00 CEST (18:00 ora României).

Agenția Spațială Europeană se întoarce la școală alături de profesorii și studenții din Europa întreagă. ESA lansează cinci proiecte școlare și oportunități noi de instruire pentru profesori pe parcursul anului școlar 2021/2022.

Sesiunea online de informare va fi despre proiectele școlare anuale ale ESA, oferindu-vă toate informațiile necesare- cum să vă înscrieți, cum să începeți, și multe altele. De asemenea, vor fi anunțate noile cursuri online ESA Teach with Space pentru profesorii din învățământul primar și secundar, care își vor deschide curând perioadele de înscriere. Aceste cursuri vor acoperi o gamă largă de instrumente online și resurse pentru clasă, facilitate de interacțiuni live și sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Mai multe detalii aici

Credit imagine: ESA