Înscrieri deschise pentru workshopul “Folosirea Fluxului de Date Maritime din Programul Copernicus pentru Aplicații Oceanice”
8, May 2017

Agenția Spațială Română (ROSA) invită cercetătorii din România aflați la început de carieră să participe la workshopul “Folosirea Fluxului de Date Maritime din Programul Copernicus Pentru Aplicații Oceanice”, ce va avea loc online între 21 – 25 august și la Oostende, Belgia, între 4 – 8 septembrie. Termenul limită pentru înscrieri este 7 iunie 2017.

Trainingul este organizat de către Organizația Europeană pentru Exploatarea Sateliților Meteorologici (EUMETSAT) și este structurat în două etape: prima se desfășoară online, iar cea de-a doua în sala de curs.

Obiectivul trainingului este să ajute viitoarea generație de cercetători interesați să lucreze cu date satelitare despre oceane să înteleagă și să valorifice fluxul de informații maritime provenite din programul Copernicus.

Cei interesați sunt invitați să aplice până pe data de 7 iunie 2017. Mai multe detalii despre formatul workshopului și înscrieri pot fi accesate aici.

Acest anunț este făcut de ROSA în calitate de membru fondator al Academiei Copernicus, o inițiativă a Comisiei Europene ce face parte din activitățile de adoptare a programului Copernicus de către utilizatori.

Credit imagine: Eumetsat, SOCIB