ESA a deschis cel de-al treilea apel pentru propuneri in cadrul inițiativei Agenției Spațiale Europene de încurajare a participării industriei din România
18, November 2014

Agenţia Spaţială Europeană a deschis cel de-al treilea apel pentru propuneri în cadrul inițiativei ESA de încurajare a participării industriei din România. Anunţul este deja publicat în EMITS sub titlul Open Invitation to Tender şi are codul AO8153.

Propunerile pot fi trimise începând de astăzi, 18 noiembrie 2014, până pe 22 decembrie 2014.

Prezentul Anunţ de Oportunitate (AO) este adresat doar companiilor din România (inclusiv IMM-uri) sau organizaţiilor academice şi de cercetare. Prezentul AO este parte a programului de stimulare a industriei românești care vizează sprijinirea participării României la programele obligatorii ESA (mai ales la Programul Ştiinţific) și la programele opţionale ESA la care România a subscris.

Un workshop pe această temă va avea loc la București, pe 19 noiembrie, la Universitatea Politehnica. Participanții vor avea posibilitatea de a pune întrebări personalului ESA direct implicat în Apel. Mai multe detalii aici.