Cursuri de inițiere pentru cadrele didactice
13, July 2017

Biroul European de Resurse pentru Educaţie Spaţială – România (ESERO România) — un proiect al Agenției Spațiale Europene (ESA) în colaborare cu Agenția Spațială Română (ROSA), organizează în perioada următoare trei cursuri de inițiere adresate cadrelor didactice. 

  • în perioada 25 – 28 iulie 2017 va avea loc un curs de iniţiere în ştiinţe spaţiale. Cursul se adresează cadrelor didactice din învăţământul primar şi se va desfăşura în Cinciș, județul Hunedoara. Mai multe detalii pot fi accesate aici.
  • în perioada 7 – 10  august 2017 va fi organizat un curs de inițiere în astrobiologie și tehnologii spațiale dedicat profesorilor de biologie, chimie și fizică. Cursul se va desfășura la Mărișel, județul Cluj. Profesorii care doresc să candideze pentru unul dintre cele 20 de locuri disponibile vor completa până la data de 24 iulie 2017 formularul online disponibil aici.
  • în perioada 10 – 13 august 2017 va avea loc un curs de inițiere în activități și tehnologii spațiale. Acesta se adresează profesorilor de matematică sau fizică din învățământul gimnazial sau liceal și va avea loc la Mărișel, județul Cluj. Profesorii care doresc să candideze pentru unul dintre cele 20 de locuri disponibile vor completa un formular online disponibil aici, până la data de 28 iulie 2017. 

Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul oficial ESERO România.

Credit imagine: ESERO