Concursul Sentinel Hub Custom Script, pentru idei inovative în Observarea Pământului
12, November 2019

Agenția Spațială Română (ROSA) vă invită să participați la Concursul Sentinel Hub Custom Script, ce răsplătește ideile care conduc la algoritmi noi și interesanți pentru procesarea datelor de Observare a Pământului. Termenul limită pentru înscrieri este 15 ianuarie 2020.

Sentinel Hub, împreună cu partenerii săi, Programul European de Observare a Pământului Copernicus și Agenția Spațială Europeană, caută idei și scenarii noi și inovatoare pentru browserul EO. Acest instrument oferă date din misiunile Copernicus Sentinel și ESA, cu instrumente pentru vizualizarea, analizarea și procesarea acestei multitudini de date.

Puteți trimite până la trei scripturi diferite până la termenul limită pentru înscrieri — 15 ianuarie 2020.

Acest hackathon-la-distanță se adresează experților în știința datelor, oamenilor de știință din domeniul teledetecției, elevilor de liceu, studenților și publicului larg din întreaga lume, provocându-i să facă disponibile tuturor datele de Observarea Pământului.

Toate aplicațiile trimise vor fi evaluate de experți avându-se în vedere funcționalitatea, utilitatea, dar și potențialul comercial.

Autorii celor mai bune trei scenarii vor fi premiați. De asemenea, se vor acorda premii și autorului (sau autorilor) celui mai bun scenariu trimis de către un elev de liceu sau de către o echipă de liceu. Premiile sunt următoarele:

  • Premiul întâi: 1.000 EUR și un cont Enterprise Sentinel Hub pentru un an (în valoare de 5.000 EUR)
  • Premiul al doilea: 300 EUR și un cont individual Hub Sentinel pentru un an (în valoare de 1.000 EUR)
  • Premiul al treilea: Cont individual Hub Sentinel pentru un an (în valoare de 1.000 EUR)
  • Premiul liceului: 300 EUR + o cutie cu surprize

Toți câștigătorii vor avea, de asemenea, ocazia să își prezinte scenariile câștigătoare pe blogul Sentinel Hub.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al concursului.