Competiție a Federației Astronautice Internaționale pentru startup-uri
29, August 2020

Agenția Spațială Română (ROSA) invită startup-urile din domeniul spațiului să ia parte la cea de-a treia sesiune IAC2020 Startup Pitch Session, organizată de Federația Astronautică Internațională (IAF) în cadrul următorului Congres Astronautic Internațional, ce va avea loc online în perioada 12-14 octombrie 2020. Perioada de înscriere se va încheia pe 4 septembrie 2020.

Sunt invitate să participe companiile noi, fondate înainte de 1 ianuarie 2020, ce au activitate în domeniul spațiului sau conexe spațiului. Companiile selectate vor avea posibilitatea să își prezinte ideea în fața unui juriu de experți în domeniul spațial și investitori profesioniști.

Fiecare companie va prezenta un video de 5 minute care va fi distribuit pe platforma expozițională online IAF Space Economy Platform (ISEP), din cadrul Expoziției Virtuale, și va fi disponibil 24 de ore pe zi, pe parcursul întregului eveniment. Feedback-ul juriului va fi comunicat tuturor participanților.

Compania câștigătoare va primi o serie de premii și beneficii, printre care participarea gratuită la IAC 2021 pentru un membru, consiliere pentru prezentare și mentorat din partea mediului industrial.

Mai multe detalii despre înscriere sunt disponibile la acest link.

Credit imagine: Pixabay