Aplicații deschise pentru Programul ESA Young Graduate Trainee, ediția 2018
28, November 2018

Agenția Spațială Română (ROSA) invită studenții la master aflați în ultimul an sau proaspeții absolvenți de studii masterale din România să se înscrie la programul Young Graduate Trainee (YGT), organizat de Agenția Spațială Europeană (ESA).

Programul oferă oportunitatea de a petrece un an lucrând la ESA în domenii precum inginerie, știință, IT, științe ale naturii sau sociale, afaceri și administrație.

Candidații eligibili pentru programul YGT trebuie să fie în ultimul an de master sau proaspăt absolvenți de studii masterale la o universitate sau o instituție echivalentă. Studenții români sunt eligibile deoarece România este Stat Membru ESA.

Candidații trebuie să aplice până pe data de 16 decembrie 2018 pentru un singur proiect din lista de oportunități a ESA. Aplicațiile la mai multe proiecte vor fi ignorate.

Toți candidații vor fi informați de rezultatul aplicației lor. Candidații sunt selectați de un tutore, iar interviurile de recrutare au loc de obicei în luna martie. Începerea programului se stabilește de comun acord și poate avea loc oricând în perioada mai – septembrie a aceluiași an.

Mai multe informații sunt disponibile la acest link.

Credit imagine: ESA