Apel pentru Coordonatori Naționali MVA
23, July 2021

Moon Village Association (MVA), partener al Agenției Spațiale Română (ROSA), caută candidați pentru rolul de Coordonator Național al Moon Village Association (MVA). Aceasta este o poziție de voluntariat pe o perioadă de doi ani, care oferă șansa de a conduce și de a fi responsabil pentru vocea MVA la nivel național. Termenul limită de înscriere este 25 iulie 2021.

Coordonatorii Naționali MVA reprezintă membrii unui anumit stat membru al ONU, ajută la coordonarea activităților MVA din țara lor, inclusiv dar fără a se limita la evenimente, programe de sensibilizare, activități de implicare și formare de parteneriate cu organizații din țara lor interesate de Lună. De asemenea, Coordonatorii Naționali acționează ca o legătură între grupurile de lucru MVA și țările lor.  

Fiecărei țări îi sunt alocați doi Coordonatori Naționali în cadrul rețelei MVA. În prezent, MVA recrutează noi Coordonatori Naționali în toate țările, exceptând Egipt, Kenya, Mauritius, Nepal, Nigeria, Marea Britanie și India.

Coordonatorii Naționali vor avea următoarele responsabilități:

  • Vor fi interfața cu cu organizațiile din țara lor pentru a promova conceptul Moon Village

  • Coordonarea cu membrii din țara lor pentru organizarea activităților locale ale Asociației Moon Village

  • Conectarea membrilor din țara lor cu activități relevante ale Asociației Moon Village, inclusive evenimente și grupuri de lucru

  • Prezentarea planurilor anuale și rapoartelor care prezintă activitățile acestora

  • Actualizarea paginii web naționale pe site-ul MVA

  • Participarea la o întâlnire regional anuală

Acesta este un job de voluntariat și nu presupune nicio compensație monetară.

Mai multe detalii despre job și procesul de aplicare aici

Credit imagine: MVA