Apel deschis pentru Ediția a 7-a a Cursului Avansat de Teledetecție Terestră
18, April 2017

Agenția Spațială Română (ROSA) invită absolvenții de studii universitare, doctoranzii, cercetătorii implicați în studii post-doctorale și utilizatorii să participe la cea de-a șaptea ediție a Cursului Avansat de Teledetecție Terestră, care va avea loc în perioada 4 – 9 septembrie 2017, la Universitatea Szent Istvan, din Ungaria. Termenul limită de înscriere este 31 mai 2017.

Cursul este organizat de Agenția Spațială Europeană (ESA), în colaborare cu Biroul Spațial din Ungaria și Universitatea Szent Istvan.

Scopul cursului este de a pregăti următoarea generație de cercetători europeni și canadieni în domeniul Observării Pământului. Pe durata cursului, participanții vor învăța principii teoretice specifice domeniului, algoritmi de procesare, produse informaționale, instrumente și metode de exploatare a datelor satelitare din domeniul Observării Pământului.

Mai multe detalii despre condițiile de înscriere sunt disponibile aici.

Cei care doresc să afle mai multe informații despre acest curs sunt invitați să consulte această pagină.

Acest anunț este făcut de ROSA în calitate de membru fondator al Academiei Copernicus, o inițiativă a Comisiei Europene ce face parte din activitățile de adoptare a programului Copernicus de către utilizatori.

Credit imagine: ESA