Apel deschis în Programul de Workshopuri pentru Tineri Profesioniști
10, June 2020

Agenția Spațială Română (ROSA) invită tinerii profesioniști să se înscrie la Programul de workshopuri organizat de Federația Astronautică Internaţională (IAF). Apelul este deschis până pe 13 iunie 2020.

Programul a fost inițiat în 2012 pentru a aduna idei și propuneri de la angajații tineri din comunitatea spațială internațională și de a oferi organizațiilor membre IAF mai multe cunoștințe, perspective și perspective care pot sprijini dezvoltarea și promovarea noii generații de angajați în programe spațiale.

Atelierele pentru Tineri Profesioniști sunt evenimente de o zi desfășurate în timpul Congresului Astronautic Internațional (IAC). Reprezentanții tinerilor profesioniști în spațiu, desemnați de organizațiile membre IAF, sunt selectați în fiecare an pentru a participa la atelier. Participanții sunt apoi împărțiți în grupuri de discuții care se concentrează pe un subiect specific, pe care îl dezbat în profunzime în cadrul unor sesiuni virtuale organizate în timpul verii. Grupurile de discuții se întâlnesc apoi în timpul workshop-ului și prezintă rezultatele discuțiilor.

Mai multe detalii despre înscrieri puteți găsi la acest link.

Sursă foto: IAF