Înscrieri deschise pentru Școala de Vară Alpbach 2017
31, January 2017

Agenția Spațială Română (ROSA) invită studenții români care sunt înscriși la studii în domeniul ingineriei și științei să participe la ediția din 2017 a Școlii de Vară Alpbach, organizată de Agenția Spațială și de Aeronautică a FFG (Agenția de Promovare a Cercetării în Austria).

Școala de vară este co-sponsorizată de Agenția Spațială Europeană (ESA) și de autoritățile naționale spațiale din statele membre și cooperante ESA și sprijinită de Institutul Internațional pentru Științe Spațiale și Austrospace, asociația organizațiilor și institutelor de cercetare spațială din Austria. Ediția din 2017 a Școlii de Vară Alpbach este susținută financiar de EuroPlanet NA1, susținere de care pot beneficia și studenții români alături de studenți de alte naționalități.

Cursurile se vor desfășura pe durata a 10 zile, în perioada 18-27 iulie 2017, la Alpbach, Tirol, în Austria. Tema de anul acesta va fi “Praful din Univers”. 60 de locuri sunt disponibile în total pentru studenții care sunt cetățeni ai statelor membre ESA. Cei care doresc să participe sunt invitați să se înscrie până la data de 31 martie 2017, completând acest formular

Mai multe detalii cu privire la cursurile Școlii de Vară Alpbach și condițiile de participare sunt disponibile aici.  

Credit imagine: Școala de Vară Alpbach