Sesiune de informare asupra NAVISP, propunerea ESA pentru un nou program opțional în domeniul navigației prin satelit
10, August 2016

Agenția Spațială Română (ROSA) împreună cu Agenția Spațială Europeană (ESA) organizează o sesiune de informare asupra propunerii ESA pentru un program opțional în domeniul navigației prin satelit: Navigation Innovation and Support Programme (NAVISP). Sesiunea are loc pe data de 6 septembrie 2016, în București, România.

Evenimentul de adresează universităților, institutelor de cercetare, întreprinderilor mici și mijlocii și altor reprezentanți ai industriei. În prima parte a întâlnirii participanții vor afla detalii despre programul NAVISP, iar în a doua parte se vor organiza întâlniri bilaterale între ESA, delegația României și reprezentanți ai organizațiilor prezente.

Evenimentul va avea loc la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară – Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului – Sala DFR, etajul 1, Bd. Mărăști nr. 59, sector 1, București.

Reprezentanții organizațiilor de profil care doresc să participe la sesiunea de informare sunt invitați să se înscrie folosind acest formular până la data de 4 septembrie 2016. Vă rugăm să precizaţi în formularul de înregistrare dacă doriţi să aveţi o întâlnire bilaterală cu reprezentanţii ESA.

Pentru mai multe informații legate de eveniment, vă rugăm vizitați pagina dedicată.

Credit imagine: ESA