ESA, ASTRIUM şi Thales Alenia Space prezintă la Bucureşti oportunităţile de participare la programul ARTES 14 (Advanced Research in Telecommunications Systems)
22, April 2013

Agenţia Spaţială Română (ROSA) organizează o sesiune de informare* cu privire la programul ESA dedicat noii generaţii de platforme Neosat — ARTES 14 (Advanced Research in Telecommunications Systems). La eveniment participă atât reprezentaţi ESA, cât şi ai prim-contractorilor ASTRIUM, subsidiară a EADS (European Aeronautic Defence and Space Company) şi Thales Alenia Space.

Evenimentul are loc în data de 24 aprilie 2013, începând cu orele 09:00 la sediul ROSA din Str. Mendeleev nr. 21-25, etaj 3, camera 301, sector 1, Bucureşti. Şedinţa de informare are drept scop evaluarea posibilităţilor, capabilităţilor şi a interesului de implicare a organizaţiilor din Romania în programul ARTES 14, precum şi o mai bună înţelegere a aspectelor generale şi specifice legate de acest program.

În cea de-a doua parte a zilei va avea loc o sesiune de întâlniri bilaterale între ESA, ROSA, reprezentanţii primcontractorilor şi ai organizatiilor din Romania. 

Înregistrarea la eveniment se face prin transmiterea unui email la adresa anca.costea at rosa.ro până pe 23 aprilie 2013. Din motive organizatorice, participarea la şedinţa de informare este limitată la un număr de doi reprezentanţi din partea fiecărei organizaţii.

Pentru o bună desfăşurare a sesiunii, în măsura în care consideraţi că este necesar, vă rugăm să vă exprimaţi, o dată cu confirmarea participării, interesul pentru programarea unei întâlniri bilaterale. Organizaţiile care solicită întâlniri bilaterale sunt rugate să pregătească o prezentare în care să sintetizeze activităţile pe care le desfăşoară în domeniu.

Persoana de contact pentru detalii referitoare la întâlnire: Anca Liana Costea, tel: 0213168722, e-mail: anca.costea at rosa.ro

*Update: Prezentările de la eveniment sunt acum disponibile ca pdf.