InfoDay – participarea organizațiilor din România la programele Agenției Spațiale Europene – ESA
5, April 2012

Începând cu decembrie 2011, prin ratificarea acordului dintre România și Agenția Spațială Europeană privind aderarea României la Convenția pentru înființarea Agenției Spațiale Europene (ESA), semnat în București la 20 ianuarie 2011, România a devenit stat membru cu drepturi depline al ESA.

Începând din acest an, organizațiile din România pot desfășura activități în cadrul programelor ESA.

Avand în vedere noutatea colaborării cu Agenția Spațială Europeană și condițiile specifice în care se defașoară aceste activități, Agenția Spațială Română organizează o sesiune de informare avand ca scop diseminarea de informații pentru sprijinirea participării diferitelor entități din România la programele ESA.

Evenimentul este deschis spre participare reprezentanților tuturor organizațiilor din România – industrie, IMM-uri, institute de cercetare, universități – care sunt interesate sa desfașoare în viitor activități de specialitate prin programele ESA.

Evenimentul va avea loc în data de 5 aprilie 2012 în Amfiteatrul ‘Ion Heliade Rădulescu’ al bibliotecii Academiei Române, Str. Calea Victoriei, nr. 125 – intrarea din Bulevardul Dacia, București.

Din motive organizatorice, cei care sunt interesați să participe sunt rugați să confirme acest lucru până în data de 3 aprilie 2012, la adresa de e-mail: events2012[at]rosa.ro.

Persoanele de contact pentru detalii legate de eveniment:

Mrs. Anca COSTEA/Mr. Viorel MANCIU

e-mail: anca.costea[at]rosa.ro/e-mail: viorel.manciu[at]rosa.ro

Agentia Spatiala Romana (ROSA)

Tel: +40 21 3168722

Fax: +40 21 3128804

Mrs. Anca COSTEA

Propunerile pentru teme/topici/proiecte vor fi trimise pe e-mail pana la data de 20.04.2012