Galileo Masters 2021 — Competiție europeană de radionavigație prin satelit
16, iulie 2021

Premii de aproape un milion de euro așteaptă cele mai inovative idei din domeniul radionavigației prin satelit, în cadrul competiției Galileo Masters. Cunoscut în trecut sub numele de ESNC – Competiția Europeană de Radionavigație prin Satelit, concursul premiază cele mai bune idei de aplicații în domeniul radionavigației prin satelit.

Câștigătorii vor primi sprijin și consultanță pentru deschiderea unei afaceri ce are la bază ideea prezentată în concurs.

Se caută servicii, produse, soluții sau idei care se bazează pe date satelitare de navigație, utilizate în domenii legate de viața de zi cu zi: de la sănătate la managementul traficului, transport, logistică și multe altele.

Ideile vor fi evaluate în funcție de criterii precum fezabilitatea tehnică, potențialul de piață, inovație, integrarea serviciilor EGNSS, contribuția la adoptarea acestei tehnologii, validarea tehnologiei pe piață și modelul de business adoptat.

Ideea câștigătoare va fi susținută pentru o perioadă de șase luni într-un incubator de afaceri la alegere din Uniunea Europeană și va fi sprijinită prin promovare la nivel european.

Înscrierile se realizează prin website-ul Galileo Masters, până pe 19 iulie 2021.

Credit imagine: Galileo Masters