Vizitați virtual ESA cu ajutorul noii platforme Discover ESA
11, martie 2021

Agenția Spațială Europeană (ESA) a dezvoltat un nou site care permite utilizatorilor să viziteze toate sediile ESA și să afle detalii activități despre desfășurate de acestea, legate de explorarea spațiului și protecția planetei.

Discover ESA oferă utilizatorilor posibilitatea de a explora întreaga gamă de activități ESA prin intermediul unui set de călătorii tematice: Trimiterea Europei pe Lună, Îmbunătățirea vieții pe Pământ, Construirea celor mai bune instrumente, Protejarea mediului nostru, Asigurarea siguranței activităților spațiale și Înțelegerea Universului nostru. În timpul fiecărei călătorii, vizitatorii vor înțelege mai bine felul în care diferitele puncte de lucru ale ESA colaborează pentru a atinge obiectivele agenției.

Discover ESA oferă utilizatorilor șansa de a vizita toate cele opt sedii ESA din Europa, oferind inclusiv câteva imagini unice din interior, lucru care altfel nu ar fi posibil. Multe dintre aceste sedii nu și-au deschis anterior porțile către public, ceea ce face această experiență cu atât mai specială.

Mai multe detalii aici.

Credit imagine: ESA