Deschiderea înscrierilor pentru lucrările științifice destinate celei de-a 69-a ediție a Congresului Astronautic Internațional
29, ianuarie 2018

Congresul Astronautic Internațional (IAC) este o conferință științifică și o expoziție în domeniul spațiului care reunește peste 4000 de specialiști din întreaga lume. Cea de-a 69-a ediție a Congresului va avea loc la Bremen, în Germania, în perioada 1 – 5 octombrie. Înscrierea lucrărilor științifice destinate programului tehnic poate avea loc până pe 28 februarie.

Rezumatele lucrărilor științifice pentru programul tehnic pot fi înregistrate pe site-ul dedicat al IAF, în conformitate cu instrucțiunile clare adresate autorilor, care se află la pagina 48 a acestui document. Autorii ale căror lucrări vor fi acceptate le vor putea preda până pe data de 17 septembrie, iar prezentările până pe 24 septembrie.

IAC, care are un caracter global, multidisciplinar și care acoperă toate domeniile și subiectele referitoare la spațiu, oferă tuturor cele mai recente informații în domeniu și, mai mult ca orice, realizarea unor noi contacte și a unor posibile parteneriate. În fiecare an, IAC schimbă țara, tema și organizatorul local, permițând tuturor să afle mai multe și să facă parte din rețeaua mondială a spațiului.

Ediția din 2018 a IAC va fi organizată în orașul german Bremen, principalul centru spațial din Germania și unul dintre cele mai importante din Europa. Tema evenimentului din acest an este ”IAC 2018 – involving everyone” (IAC 2018 – implicăm pe toată lumea”), care promovează ideea unei diversități mai mari a industriei spațiale.

Mai multe informații legate de a 69-a ediție a IAC pot fi obținute aici.