Competiția CLGE ”Young Surveyors Prize” este deschisă pentru înscrieri
25, iulie 2017

Studenții sau masteranzii din domeniul topografiei sau din alte domenii conexe sunt invitați la ediția de anul acesta a competiției ”Young Surveyors Prize” organizate de CLGE (Council of European Geodetic Surveyors). Participanții eligibili sunt așteptați să se înscrie până la data de 7 august 2017.

Pentru al treilea an consecutiv, Agenția Europeană pentru Sistemul Global de Radionavigație (GSA) va oferi un premiu special pentru înscrierile care vizează folosirea Galileo, EGNOS sau Copernicus. Celelalte categorii din concurs sunt: „geodezie, topografie”; „GIS (Sistem Informațional Geografic), cadastru și cartografie” și ”implicarea studenților și tinerilor”.

Participanții interesați să concureze pentru premiul oferit de GSA ar trebui să trimită o lucrare academică care descrie proiectul și felul în care va beneficia de sistemele Galileo, EGNOS sau Copernicus (sau de o combinație dintre două sau cele trei sisteme). Lucrările nu ar trebui să depășească 4 000 de cuvinte, incluzând și un rezumat de 300 de cuvinte, și trebuie să fie redactate în limba engleză.

Lucrarea câștigătoare va primi un premiu în valoare de 1 000 de euro precum și un certificat oferit de CLGE în cadrul unei ceremonii organizate pe data de 27 septembrie 2017 în timpul evenimentului INTERGEO din Berlin, Germania.

Pentru mai multe informații despre cum puteți aplica accesați această pagină.

Credit imagine: GSA