Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

O nouă broșură interactivă a Agenției Spațiale Europene, disponibilă în limba română și în alte 22 limbi

13 Septembrie 2022

„This is ESA” / „Noi suntem ESA” este un ghid ilustrat despre ce este Agenția Spațială Europeană (ESA) și despre ceea ce face. Acesta este disponibil în format tipărit din 2019. Acum, această broșură este disponibilă și sub formă de publicație interactivă în toate limbile Statelor Membre ESA, inclusiv limba română.

Broșura oferă o imagine de ansamblu colorată și distractivă a activităților ESA și a motivelor pentru care acestea sunt importante pentru public. Ea evidențiază o serie de misiuni ale agenției ce utilizează proiectare și tehnologie spațială de ultimă generație, de la a face spațiul mai sigur la monitorizarea schimbărilor climatice și explorarea sistemului nostru solar. De asemenea, este însoțită de un poster spațial atractiv care poate fi descărcat.

Versiunea interactivă este ușor de partajat online cu prietenii și familia. Pentru mulți dintre ei, la începutul anului școlar, ghidul este un instrument de învățare util, care trece în revistă misiunile spațiale ale ESA într-un format colorat și ușor de utilizat. Animațiile asigură un conținut dinamic, iar cititorul poate alege cum să interacționeze cu acestea.

Broșura interactivă poate fi citită de pe computer, laptop, tabletă sau telefon. Browserele recomandare pentru utilizare sunt Edge sau Chrome.

Puteți accesa broșura în limba română aici.

Credit imagine: ESA