Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

07.03

În 22 februarie, Thales Alenia Space, o firmă comună între Thales (67%) și Leonardo (33%) prim contractor industrial pentru Euclid, împreună cu Agenția Spațială Europeană (ESA) au găzduit, pentru prima dată, o vizită a oamenilor de știință din Consorțiul Euclid la satelitul aflat în faza finală de integrare.

Mai Mult
01.03

In 2023, ESA will be recruiting over 200 new colleagues to join our teams and support our mission of the peaceful exploration and use of space for the benefit of everyone.

Mai Mult
27.02

Participanții sunt provocați să consolideze capacitățile de apărare și securitate ale Europei cu ajutorul tehnologiilor spațiale europene.

Mai Mult
17.01

ANUNT pentru concursul organizat de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) prin Direcția Managementul Bazelor Materiale de Cercetare (DMBMC), pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a postului vacant de director general la Agenția Spațială Română, instituție publică care funcţionează în subordinea Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării.

Mai Mult
31.10

Direcția de Navigație a ESA plănuiește o demonstrație pe orbită cu noi sateliți de navigație care vor orbita la doar câteva sute de kilometri în spațiu, suplimentând sateliții europeni Galileo, aflați la 23 222 km distanță.

Mai Mult