Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

Înscrieri deschise pentru ”Misiunea X” 2022-2023

19 Septembrie 2022

Agenția Spațială Română (ROSA) și ESERO România - Biroul European de Resurse pentru Educație Spațială invită elevii să participe la Misiunea X – Antrenează-te ca un astronaut, organizată de Agenția Spațială Europeană (ESA). Perioada de desfășurare este 16 ianuarie - 31 mai 2023, iar înscrierile se pot efectua în tot acest timp.

Mission X (Misiunea X): Antrenează-te ca un astronaut este o provocare educațională internațională care se concentrează pe sănătate, fitness și nutriție, elevii fiind încurajați să se antreneze ca un astronaut.

Misiunea X este concepută pentru elevi cu vârsta între 8 și 12 ani, însă este deschisă pentru toate vârstele. Începând cu 16 ianuarie, va începe Provocarea Walk to the Moon 2022-2023, iar echipele pot începe să trimită activitățile finalizate pentru a câștiga puncte pentru țara lor – punctele câștigate de toate echipele participante îi ajută pe mascotele Luna și Leo să parcurgă 384 400 km - distanța de la Pământ la Lună!

Provocarea “Walk to the Moon” 2022-2023 se adresează echipelor de elevi și familiilor din întreaga lume (echipele trebuie să fie conduse de un profesor sau un părinte), iar înscrierile pot avea loc pe toată perioada activităților.

Mai multe detalii aici.

Credit imagine: ESA