Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

EVENIMENTE

Evenimente

Evenimente organizate sau sprijinite de Agenția Spațială Română (ROSA).

Programul STAR

Programul de Cercetare, Dezvoltare şi Inovare STAR asigură suportul naţional pentru implementarea Acordului dintre România şi ESA, privind aderarea României la Convenţia ESA.

Centre de Competență

Centrele de Competenţe în Tehnologii Spaţiale au scopul de a creşte competitivitatea şi vizibilitatea internaţională a ştiinţei şi tehnologiei în domeniul spaţial din România.

Industria Spațială Din România

Entități din sectorul economic din România care activează în domeniul spațial.

Cercetarea Spațială Din România

Comunitatea științifică din România care desfășoară proiecte de cercetare-dezvoltare și tehnologice în domeniul spațial.

ESERO ROMÂNIA

Biroului European de Resurse pentru Educație Spaţială — ESERO România folosește fascinaţia domeniului spaţial pentru a încuraja predarea şi învăţarea de materii STEM.

ESA

ESA Patch 2020ESA este o organizaţie internaţională cu 22 state-membre, a cărei misiune este să elaboreze și implementeze programul spaţial european. România este stat-membru din anul 2011.

ITT

Lista invitațiilor de participare la licitații organizate de ESA în vederea alocării unui contract. Invitațiile conțin descrierea pe scurt a proiectului, precum și cerințele tehnice, administrative și contractuale.

Raport Spațial

Raportul anual ROSA prezintă activitatea României în domeniul spațial, precum și o listă a entităților de cercetare-dezvoltare și tehnologice care activează în acest sector.