Cursuri de inițiere în științe spațiale pentru profesorii din învățământul primar și preșcolar, Mărișel, iulie 2022
6, July 2022

Biroul European de Resurse pentru Educaţie Spaţială – România (ESERO România) organizează în perioada 9 – 23 Iulie și respectiv 23 – 27 Iulie 2022 cursuri de inițiere în ştiinţe spaţiale, adresate cadrelor didactice din învăţământul primar, care se vor desfăşura pensiunea “Popasul Iancului” din Mărișel, județul Cluj. Termenul limită de înscriere este 11 iulie 2022.

Cursurile au scopul de a le oferi participanţilor cunoştinţele necesare pentru a atrage elevii din învăţământul primar către materiile STEM (știință, tehnologie, inginerie, matematică) prin intermediul fascinaţiei prezentate de către spaţiul cosmic. Vor fi abordate subiecte care ţin de explorarea spaţiului cosmic, cum ar fi misiuni spaţiale, aterizarea pe o cometă, viaţa în spaţiu sau cum devii astronaut.

Cursurile se adresează învățătorilor şi institutorilor din învăţământul primar din România, iar locurile sunt limitate la 20 pentru fiecare curs, având prioritate profesorii care nu au mai beneficiat în trecut de vreun curs ESERO România.

Informații suplimentare sunt disponibile aici.

Credit imagine: ESERO Romania