Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

15.09

România va juca un rol esențial în misiunea HERA, prima misiune de apărare planetară a Agenției Spațiale Europene (ESA), parte a unui efort internațional de deviere a unui asteroid, realizat în colaborare cu NASA. Astăzi, ESA a semnat un contract în valoare de câteva milioane de euro pentru proiectarea, producția și testarea acestei misiuni ce va explora un sistem binar de asteroizi.

Mai Mult
14.09

Agenția Spațială Română (ROSA) deschiderea apelului pentru prezentări sau postere legate de planurile actuale și propunerile de întoarcere pe Lună, în cadrul primului workshop și simpozion online Global Moon Village, organizat de Asociația Moon Village (MVA), partener al ROSA. Termenul limită pentru trimiterea unei propuneri este luni, 21 septembrie 2020.

Mai Mult
11.09

Agenția Spațială Română (ROSA) vă invită să participați la un workshop digital dedicat modalităților prin care spațiul poate încuraja energia verde și poate contribui la o economie sustenabilă. Workshop-ul va avea loc pe 14 septembrie și este organizat de Agenția Spațială Europeană (ESA).

Mai Mult
09.09

Agenția Spațială Română (ROSA) vă invită să participați la cea de-a treia ediție a evenimentului Săptămâna Φ, organizată de Agenția Spațială Europeană (ESA). În acest an, evenimentul va fi organizat complet online. Termenul limită pentru înscriere este 10 septembrie.

Mai Mult
31.08

Agenția Spațială Română (ROSA) invită startup-urile din domeniul spațiului să ia parte la cea de-a treia sesiune IAC2020 Startup Pitch Session, organizată de Federația Astronautică Internațională (IAF) în cadrul următorului Congres Astronautic Internațional, ce va avea loc online în perioada 12-14 octombrie 2020. Perioada de înscriere se va încheia pe 4 septembrie 2020.

Mai Mult