Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

Înscrieri deschise la Săptămâna Φ, organizată de ESA

09 Septembrie 2020

Agenția Spațială Română (ROSA) vă invită să participați la cea de-a treia ediție a evenimentului Săptămâna Φ, organizată de Agenția Spațială Europeană (ESA). În acest an, evenimentul va fi organizat complet online. Termenul limită pentru înscriere este 10 septembrie.

Evenimentul virtual, ce se va desfășura între 28 septembrie și 2 octombrie, se va concentra asupra inovației din domeniul Observării Pământului și va pune în evidență cele mai noi reușite în Observarea Pământului — știință, tehnologie și aplicații.

În cadrul evenimentului, puteți afla mai multe despre Digital Twin Earth – Pământul Digital – o replică interactivă, digitală a planetei noastre, bazată pe date de Observarea Pământului, inteligență artificială și măsurători in situ. Săptămâna Φ va aduce la un loc toate ingredientele necesare construirii modelului digital al Pământului, pentru a permite, astfel, îmbunătățirea capacității deciziilor bazate pe știință și a răspunsului la provocările climatice ale vremurilor noastre.

Mai multe detalii pot fi obținute pe site-ul Φ-week 2020.

Credit imagine: ESA