Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

29.09

Agenția Spațială Română (ROSA) îi invită pe toți cei interesați să ia parte la evenimentul virtual ESA Open Day la ESTEC, ediția 2020. Evenimentul anual are loc duminică, 4 octombrie, de la ora 13:00 la ora 15:30 CEST (14:00 – 16:30 ora României). Participanții vor putea trece online din cameră în cameră, vor putea adresa întrebării și interveni în cadrul discuțiilor, demonstrațiilor și tururilor ghidate.

Mai Mult
28.09

Agenția Spațială Română (ROSA) îi invită pe toți cei interesați să se înscrie la cea de-a 71-a ediție a Congresului Astronautic Internațional — IAC 2020, ediția online. Evenimentul va avea loc în perioada 12-14 octombrie 2020.

Mai Mult
21.09

Cosmonautul roman Dumitru Dorin Prunariu, președinte de onoare al Agenției Spațiale Române (ROSA), a fost intervievat pentru primul episod dintr-o nouă serie de podcast-uri ESA — ESA Explores Time and Space.

Mai Mult
15.09

România va juca un rol esențial în misiunea HERA, prima misiune de apărare planetară a Agenției Spațiale Europene (ESA), parte a unui efort internațional de deviere a unui asteroid, realizat în colaborare cu NASA. Astăzi, ESA a semnat un contract în valoare de câteva milioane de euro pentru proiectarea, producția și testarea acestei misiuni ce va explora un sistem binar de asteroizi.

Mai Mult
14.09

Agenția Spațială Română (ROSA) deschiderea apelului pentru prezentări sau postere legate de planurile actuale și propunerile de întoarcere pe Lună, în cadrul primului workshop și simpozion online Global Moon Village, organizat de Asociația Moon Village (MVA), partener al ROSA. Termenul limită pentru trimiterea unei propuneri este luni, 21 septembrie 2020.

Mai Mult