Mass-Media http://rosa.ro/index.php/ro/noutati-rosa/mass-media Tue, 20 Nov 2018 11:47:48 +0000 Joomla! - Open Source Content Management ro-ro undo.boogieman@gmail.com (ROSA) Mass-Media http://rosa.ro/index.php/ro/noutati-rosa/mass-media/51-mass-media http://rosa.ro/index.php/ro/noutati-rosa/mass-media/51-mass-media Reprezentanții mass-media interesați să primească noutăți cu privire la activitatea ROSA sunt rugați să completeze formularul de mai jos pentru a primi comunicatele de presă ale Agenției Spațiale Române.

Deoarece acest newsletter se adresează exclusiv mass-mediei, vor fi înscrise doar persoanele care oferă suficiente informații pentru a fi identificate drept autentice. 

Datele primite sunt utilizate doar în scopul trimiterii comunicatelor de presă. Aceste date sunt accesate doar de angajații/colaboratorii ROSA implicați în comunicare și relații publice.

Membrii publicului larg care doresc să rămână la curent cu activitățile ROSA sunt invitați să urmărească secțiunea noastră de Noutăți sau pagina noastră de Facebook în română sau în engleză.

 

 

]]>
mail@rosa.ro (bvuser) MASS-MEDIA Fri, 30 May 2014 08:39:55 +0000