Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

Președintele ROSA a participat la întâlnirea Asia-Pacific Initiative Partnership for the knowledge economy

05 Octombrie 2017

Președintele Agenției Spațiale Române (ROSA), Dr. Fiz. Marius-Ioan Piso, a participat pe data de 4 octombrie 2017 la prima întâlnire Asia-Pacific Initiative – Partnership for the knowledge economy. Evenimentul urmărește să intensifice și extindă relațiile de cooperare dintre România și statele din regiunea Asia – Pacific în vederea impulsionării cooperării sectoriale în domenii precum cercetarea și inovarea, dar și educație și economie (transporturi, infrastructură, energie, finanțe-bănci, turism).

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), în colaborare cu Idea Factory Think Tank, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică ICI Bu­curești și Asociația Exportatorilor din România.

La eveniment au participat de asemenea: ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, Ilan Laufer, preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, președintele Universității Politehnice din București, Mihnea Costoiu, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, ambasadorii acreditați în România ai statelor din zona Asia-Pacific, precum și reprezentanți ai instituțiilor partenere, din mediul de afaceri și cel academic.

Mai multe detalii despre subiectele abordate în cadrul manifestației pot fi accesate aici.

Credit imagine: MAE