Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

Urmăriți sosirea și asolizarea ExoMars în direct

18 Octombrie 2016

Pe 19 octombrie puteți urmări în direct un moment important al misiunii Agenției Spațiale Europene (ESA) ExoMars: sosirea probei Trace Gas Orbiter și asolizarea modului Schiaparelli pe Marte. Evenimentul poate fi urmărit în direct pe canalul ESA Livestream


19 octombrie – asolizarea pe Marte

Transmisia în direct a sosirii ExoMars Trace Gas Orbiter și a asolizării modului Schiaparelli va începe cu programul ESA Social TV pe pagina de Facebook ESA și pe pagina Livestream în intervalul orar 13:00–15:15 GMT / 15:00–17:15 CEST / 16:00–18:15 ora locală a României.

Pe 19 octombrie, programul ESA TV va fi transmis pe aceste pagini în două părți:

15:44–16:59 GMT / 17:44–18:59 CEST / 18:44–19:59 ora locală a României
18:25–20:03 GMT / 20:25–22:03 CEST / 21:25–23:03 ora locală a României

20 octombrie – raport despre situația curentă și primele imagini

O conferință de presă este programată pe data de 20 octombrie, de la ora 08:00 GMT / 10:00 CEST / 11:00 ora locală a României, când sunt așteptate ultimele informații cu privire la situația misiunii, împreună cu primele imagini trimise de camera Schiaparelli folosită în timpul coborârii. Și acestă etapă va fi prezentată în direct pe Livestream.

Pentru alte actualizări de tip text ale misiunii puteți consulta acest link

Pentru mai multe detalii legate de misiunea ExoMars consultați acest document.

Orele programate pentru prezentări pot suferi modificări.

Credit imagine: ESA/ATG medialab